23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hoffmann Group udvider produktfamilien til Parabolic Performance Cutting (PPC)

Alle HM-parabolfræsere PPC optimeret til aluminium; Produktfamilien suppleret med en ny stump-konisk fræserform

For et år siden præsenterede Hoffmann Group deres første universelt anvendelige GARANT HM-parabolfræsere til Parabolic Performance Cutting (PPC) metoden. I mellemtiden findes produktfamilien også til bearbejdning af aluminium og der blev tilføjet en ny fræservariant: Den første stump-koniske GARANT HM-parabolfræser PPC til bearbejdning af bundflader.

Det nye værktøj gør det muligt at sletbearbejde endnu kompleksere geometrier i samarbejde med andre GARANT PPC-fræsere vha. PPC-metoden og derved profitere af valget mellem kortere procestider eller højere overfladekvalitet. På AMB 2018 blev den komplette GARANT PPC-værktøjsfamilie udstillet.

Parabolic Performance Cutting (PPC) er en videreudvikling af helradius-fræsning og anvendes specielt i maskin-, værktøjs- og formkonstruktion. PPC-værktøjernes særlige egenskab er deres buede hovedskær i form af et cirkeludsnit. I sammenligning med en helradiusfræser kan der opnås en markant større arbejdsradius. Resultatet er et op til ni gange større linjespring eller en op til 80 gange bedre overfladekvalitet. For at muliggøre sletbearbejdning af endnu mere komplekse overflader har Hoffmann Group nu udvidet deres sortiment med en ny stump-konisk variant til bearbejdningen af flader i bunden af et emne. Forudsætning for PPC er en 5-akse-fræsemaskine samt en CAD/CAM-software afstemt efter fræsestrategien, der kan forarbejde værktøjsgeometrien som datamodel.

Den nye PPC-fræserfamilie til aluminium samt den nye stump-koniske GARANT HM-parabolfræser PPC kan købes i Hoffmann Groups E-Shop samt via kataloget 2018/2019.

Hoffmann Group
Herbert-Ludwig Str. 4
28832 Achim
Tyskland
CVR nummer: DE812098341

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031