23948sdkhjf

Gummipakninger og tætninger til alle formål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi producerer nøjagtig den gummipakning, du har brug for

Hvilket miljø indgår pakningen i? Miljøet afgør hvilken gummikompound, vi anbefaler. Det er faktorer som UV-påvirkning, slid og kemikalier, der afgør materialet. Gummi er kompromisernes materiale: Når en egenskab fremhæves, sænkes en anden. Derfor er rådgivning om materialevalg samt brug af kvalitetsgummi en vigtig parameter for at opnå et godt resultat.

Hos Gravlund benytter vi udelukkende gummiblandinger, der stammer fra europæiske gummiblanderier og har du krav til certifikater, finder vi den rigtige gummiblanding til formålet.

Vi har stor ekspertise i produktion af pakninger til alle formål og i alle seriestørrelser, hvor gummimaterialet typisk vil være i EPDM, Nitril, Viton eller silikone. Det er muligt at indstøbe metal og lærred i pakningen.

Hos Gravlund kan vi tilbyde følgende produktionsmetoder: Udstansning, transferstøbning, kompressionsstøbning med og uden vacuum og sprøjtestøbning. Dette muliggør at producere den pakning, man ønsker.

Ved specialproduktioner produceres efter ordre, og egen fabrik muliggør kort vej fra bestilling til produktion. Som standard tilbyder vi en leveringstid på 2-3 uger fra ordreafgivelse.

Yderligere information kan fås på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Du er også velkommen til at besøge os på vores virksomhed i Ballerup. Se invitation på www.gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 60 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.

Virksomheden opretholder for 5. år i træk den højeste kreditrating, AAA. Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden.                           


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.107