23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velbesøgt FoodTech en succes for Gibotech

Efter et par års fravær var Gibotech tilbage på FoodTech og årets succes kalder på et genbesøg

Årets netop overståede fødevaremesse FoodTech i Herning var for første gang i nogle år igen med deltagelse af Gibotech, men det bliver ikke sidste gang, at den odenseanske automationsvirksomhed tager turen til Herning for at vise sine højteknolologiske robotløsninger frem for fødevareindustrien.

- Vi har haft rigtig mange positive henvendelser i de tre dage i Herning. Flere af vores besøgende har endda haft helt konkrete projekter i tankerne, så mon ikke der også kommer nogle ordre ind i sidste ende, lyder det med et tilfreds smil fra salgsdirektør Mikkel Bjerregaard.

FoodTech sluttede torsdag eftermiddag og den 12. udgave af fødevareteknologimessen kunne endnu en gang konstatere udstillerfremgang. Hele 308 udstillere havde nemlig fundet vej til MCH for vise deres løsninger til fødevareindustrien og opbakningen var dermed den største i over 10 år. Mulighederne for både netværk, ny viden og inspiration var derfor optimale på messen, der også i år havde royalt besøg, da H.K.H Prins Joachim besøgte messen torsdag.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

MDB
Maria Duerlund Bergholm
Marketingkoordinator
+45 20663520 madb@gibotech.dk

Send til en kollega

0.048