23948sdkhjf

Migatronic Automation styrker indsatsen på service

| Medlemsnyhed | Indrykket af Migatronic A/S

Leverandør af svejseautomatiseringsløsninger Migatronic Automation i Aabybro har for nyligt ansat Allan Heinrich Klausen som After Sales Manager.

Allan skal styrke virksomhedens indsats på service af robotter og automatiserede svejseanlæg på alle markeder, herunder definere og opbygge stærke service- og vedligeholdelseskoncepter, som opfylder Migatronic Automations mange forskellige kunders behov.

Formålet er at sikre, at de automatiserede løsninger, der bliver udviklet på matriklen i Aabybro forbliver effektive i kundernes produktion, som dermed kan opretholde deres konkurrenceevne.

Allan kommer til at besøge kunder i hele Scandinavien for at kortlægge hvordan Migatronic Automation bedst muligt kan vedligeholde og servicere både automatiserede standardløsninger og specialudviklede svejseautomatiseringsanlæg.

Allan har en el-teknisk baggrund og har tidligere arbejdet med embeded software, software til process- og automationsindustrien og salg. Senest kommer han fra en stilling som produktspecialist hos Marel i Støvring.

Allan tiltrådte 1. november 2018.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Migatronic A/S

Aggersundvej 33
9690 Fjerritslev
Danmark
Migatronic A/S

Send til en kollega

0.117