23948sdkhjf

Nyheder fra Knud Gade Vognmandsforretning A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 2

Udskiftning af kerne i skorsten

12. september 2019

KG Mobilkraners 130 tons mobilkran var torsdag eftermiddag ude på en lidt anderledes opgave, der bød på udskiftning af inderkernen i en skorsten på et kraftvarmeværk.

Hejs af glas til nyt firmadomicil i Vejle

4. september 2019

Knud Gades 110 t/m Palfinger kran med 37 meters rækkevidde var onsdag på præcisionsarbejde på byggeplads i Vejle, hvor den hejste glas til et nyt firmadomicil i fjordbyens nordlige bydel.

Knud Gade A/S gør klar til Smukfest

8. juli 2019

Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg er den andenstørste festival i Danmark, og selvom der er en måned til, at den fyrretyvende udgave løber af stablen i august, er Knud Gade A/S allerede i gang med at bygge festivalpladsen op.

Hejs af ventilationsanlæg på supermarked i Vejle

18. juni 2019

KG Mobilkraners 100 tons mobilkran var tidligt på færde tirsdag morgen for at hejse et nyt ventilationsanlæg op på taget af et supermarked midt i Vejle.

Knud Gade A/S udvider vognpark

7. juni 2019

Tre nye kranbiler og en ny trækker er på vej ud på de danske landeveje for at imødekomme en stigende efterspørgsel på hejseopgaver og entreprenørkørsel i Knud Gade A/S.

Hejs med mandskabskurv på Vejle Sygehus

10. maj 2019

KG Mobilkraners 130 tons Grove mobilkran har været i aktion i weekenden, hvor den har hejst mandskabskurv ind i atriumgård på Vejle Sygehus. Fra mandskabskurven har det været muligt at rense facaderne på bygningerne.

Transport af pavilloner

16. april 2019

Hejsning, flytning og transport af pavilloner, skurvogne, moduler og mandskabsvogne er en af kernydelserne i Knud Gade.

Udlægning af køreplader på golfbane

1. april 2019

I Knud Gade har vi i dag leveret og lagt køreplader ud på en golfbane. Kørepladerne skal være med til at beskytte og skåne græsarealet, når de tunge entreprenørmaskiner skal frem og tilbage.

Elementmontage

18. marts 2019

KG Mobilkraners 130 tons mobilkran har været i Midtjylland for at hejse og montere elementer.

Transport, hejsning og montering af pavilloner på Nordsjællands Hospital i Frederikssund

7. februar 2019

For Dalsgaard Pavilloner A/S har KG Mobilkraner A/S i samarbejde med søsterselskabet Knud Gade A/S transporteret, hejst og monteret 17 pavilloner på Nordsjællands Hospital i Frederikssund.

Langvarigt og professionelt samarbejde med stor entreprenørvirksomhed

14. januar 2019

Aagaard Jensen Gruppen er specialiseret i grundvandssænkning, diamantboring og -skæring, brolægning, jord- og kloakarbejder og jordudstykninger for blandt andre Vejle Kommune. Læs hvorfor virksomheden samarbejder med Knud Gade A/S.

78 tons tung maskine bakset på plads i maskinhal

6. december 2018

De store muskler har været i spil i KG Mobilkraner - Knud Gades søsterselskab, der i denne uge har stået for aflæsning af en maskine med en samlet vægt på cirka 78 tons.

Demontering og læsning af 23 pavilloner for JK Pavilloner

5. oktober 2018

KG Mobilkraner har været en tur syd for grænsen for at demontere, læsse og transportere 23 pavilloner fra Flensborg og retur til Danmark efter endt lejemål.

Hejs af kontor- og mandskabspavilloner på nyopført P-hus

27. september 2018

For at spare plads på byggeområdet har KG Mobilkraner A/S hejst kontor- og mandskabspavilloner op på det øverste dæk på et P-hus, der er i gang med at blive opført i Horsens.

Hejs af ventilation i Vejle Midtpunkt

18. september 2018

Knud Gades 175 t/m lastbilkran har været på arbejde på Nørretorv i Vejle, hvor den har hejst ventilationsanlæg til et større bygningskompleks.

Montering af brændstoftank på 15 tons

3. september 2018

Knud Gade A/S' søsterselskab KG Mobilkraner A/S var onsdag i Randers for at montere en brændstoftank på 15 tons. Opgaven blev udført effektivt med KG Mobilkraners 100 tons mobilkran. Klik og se billeder fra opgaven.w

Udlejning af køreplader til byggeprojekt i Vejle

21. august 2018

Efter en lang, varm og tør sommer er der igen brug for at få lagt køreplader ud. I denne uge er det et byggeprojekt i Vinding, der får et stabilt underlag på byggepladsen, solide tilkørselsforhold og ikke mindst gode arbejdsforhold for medarbejderne.

Vejle-firma sørger for at gæsterne kan hænge i baren på Smukfest

10. august 2018

Mens musikken i weekenden brager løs på årets Smukfest, holder festivalens største transportør fri. Men fra på søndag går det igen løs, når bar, boder og meget andet materiel skal transporteres væk fra den smukke bøgeskov.

To nye biler i Knud Gade A/S

5. juli 2018

I Knud Gade A/S har vi sendt to nye biler ud på landevejene for at imødekomme en stigende efterspørgsel fra vores samarbejdspartnere og kunder, der har gang i både nybyggeri og renoveringsprojekter.

Hejsning, flytning og opsætning af pavilloner for ABC Pavilloner på ny byggeplads i Risskov

19. juni 2018

Knud Gade A/S og søsterselskabet KG Mobilkraner A/S har i fællesskab hejst, transporteret og opsat 50 pavilloner for ABC Pavilloner, der i mange år har været en god samarbejdspartner.

Hejs og montering af elementer og stål i Kokkedal

6. juni 2018

I KG Mobilkraner vi specialiseret i at hejse og montere byggematerialer til nybyggeri og til renovering af eksisterende bygninger og haller.

Transport og hejs af pavilloner i Hornbæk på Sjælland

30. maj 2018

Særtransporter, hejsning og montering af pavilloner kræver erfaring og det rigtige grej. Det har vi i Knud Gade A/S, og det er en af de vigtigste årsager til vores langvarige og gode samarbejde med Dalsgaard Pavilloner.

Job: Chauffør til trækker søges

19. maj 2018

Knud Gade A/S i Vejle søger stabil og ansvarsfuld chauffør.

Job: Chauffør til hejsebil søges

19. maj 2018

Knud Gade A/S i Vejle søger stabil og ansvarsfuld chauffør.

Resultater per side:12244896
Side af 2

Fakta om Knud Gade Vognmandsforretning A/S

Adresse
Knud Gade Vognmandsforretning A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 75820355

Fax: +45 75720770

CVR nummer: DK14257233

P nummer: 1000708906

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Martin Gade
Stilling: Direktør

Morten Gade

Send til en kollega

0.177