23948sdkhjf

Nyheder fra Nohrcon ApS

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 24

Halvanden måned til opstart: Certificering i udbudsret 2023

8. februar 2023

Vil du ha' bedre styr på udbudsreglerne? Vil du ha' overblik over udbudsprocessen? Vil du ha' certifikat på din udbudsviden? Kan du svare JA til bare ét af de tre spørgsmål - så book en plads på Nohrcons Certificering i udbudsret 2023.

Kursus om tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejde

7. februar 2023

På Nohrcons intensive kursus får du en grundig gennemgang af reglerne for tidsplaner, tidsfristforlængelse, dagbøder og ekstraarbejder med udgangspunkt i AB18 med masser af praktiske eksempler. Kurset kan også tages som del af certificering.

Er du en haj til at lave udbudsmateriale? Det kan du blive!

6. februar 2023

På Nohrcons kursus om udarbejdelse af udbudsmateriale i praksis, arbejder du intenst med, hvordan du opbygger og formulerer udbudsbekendtgørelsen, udbudsbetingelserne, kravspecifikationen og kontrakten. Der er "Tilmeld 3, betal for 2"-rabat!

Hamrende dygtige undervisere på Nohrcons AB18-kurser

3. februar 2023

Det siger noget om underviseren, når kursister tager gaver med til dag 2 på kurset! Men Nohrcons AB18-kurser er nu også kendt for at have nogle af landets bedste formidlere af entrepriseret, fra Bech-Bruun advokatpartnerselskab.

Udbud for forsyningsvirksomheder - kursus for praktikere

1. februar 2023

På Nohrcons intensive kursus får du et godt overblik over de regler, der gælder for forsyningsvirksomheders indkøb af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsarbejder jf. forsyningsvirksomhedsdirektivet og i visse tilfælde udbudsloven.

Kurser i Smilets By om AB 18, udbudsloven og projektering

31. januar 2023

Vidste du godt, at Nohrcon også afholder kurser i Aarhus? Og vores kursister går altid glade derfra med masser af ny viden - uanset om det drejer sig om AB 18, udbudsloven eller projekteringsledelse. Sæt X i kalenderen og book din plads i dag!

Byggeriets projektlederuddannelse 2023

27. januar 2023

Få indblik i de redskaber, du har brug for som projektleder på et bygge- eller anlægsprojekt med Byggeriets projektlederuddannelse hos Nohrcon. Et målrettet kursusforløb med masser af cases og undervisere i særklasse.

Kommende kurser i projekteringsledelse

26. januar 2023

Arbejder du som projekteringsleder i bygge- og anlægsbranchen - eller vil du gerne indtage dirigentrollen på projekterne? Så kan du med fordel kigge nærmere på Nohrcons kommende kurser i projekteringsledelse.

Få styr på udbudsloven og hele udbudsprocessen

24. januar 2023

På Nohrcons kursus 'Udbudsloven for ikke-jurister' får du et rigtig godt overblik over hele processen ifm. offentlige udbud. Kurset er både for ordregivere, rådgivere og tilbudsgivere - og afholdes både i Aarhus og København.

Sidste chance: Indstil dit projekt til Årets kontorbyggeri

23. januar 2023

Sidste år overrakte Nohrcon prisen for ”Årets kontorbyggeri 2022” til teamet bag transformationen af DSB’s gamle godsbanehotel – det moderne kontorhus, KB32. Skal dit projekt løbe med hæderen i år? Deadline for indstilling d. 25. januar!

Få styr på ABR 18 og Ydelsesbeskrivelser med Nohrcons kursus

18. januar 2023

ABR 18 - det fælles grundlag for aftaler om teknisk rådgivning og bistand i bygge- og anlægsbranchen – er også kendt som Rådgiveraftalen. På styr på de vigtigste paragraffer i ABR 18 med masser af praktiske eksempler på Nohrcons ABR18-kursus.

Intensivt kursus om AB 18 for ikke-jurister

16. januar 2023

Læser du AB 18, som Fanden læser Biblen? Formentlig ikke... men skulle du alligevel ha' behov for at få bedre styr på byggeriets mest udbredte aftaledokument, så deltag på Nohrcons basiskursus 'AB 18 for ikke-jurister - intensiv entrepriseret'.

Bliv certificeret i AB 18 og ABR 18 hos Nohrcon

6. januar 2023

Få helt styr på AB 18 og ABR 18 og den grundlæggende entrepriseret hele vejen gennem byggeprojektet på Nohrcons intensive kursusforløb med certificering. Kurserne der indgår kan også tages enkeltvis, hvis du ikke kan deltage på hele forløbet.

Fyr op for din faglighed i 2023!

5. januar 2023

Nohrcon står klar med et bredt sortiment af kursus-krudt, der sender dig ind i det nye år med et brag! Du får ny viden og værktøjer til at optimere dine arbejdsprocesser, styrke samarbejdet og ikke mindst; øge din arbejdsglæde.

Gå ikke glip af årets Konference om fremtidens kontor

4. januar 2023

På Nohrcons Konference om indretning af fremtidens kontor 2023 kommer nogle af landets førende eksperter med deres bud på fremtidens kontor, og hvordan vi bedst udnytter bygningerne, så de støtter op om de aktiviteter, der skal foregå i dem.

Temauge om indretning af fremtidens kontor 2023

25. november 2022

D. 25. – 27. april næste år afholdes Nohrcons "Temauge om indretning af fremtidens kontor 2023". Har du husket at sætte kryds i kalenderen? Er du nysgerrig på, hvad årets temauge kommer til at byde på, så læs med her!

Splinternyt kursus til projekteringslederen

23. november 2022

Skyd det nye år i gang med helt nye kompetencer og vær med når Nohrcons nyeste skud på kursus-stammen 'Projekteringslederen som relationsleder' bliver afholdt allerede i januar.

Har du helt tjek på styringen af kontrakter i byggeriet?

16. november 2022

På Nohrcons kursus om Contract Management i byggeriet lærer du én gang for alle, hvordan du får entreprisekontrakten til at blive et nyttefuldt og proaktivt værktøj.

Får du det maksimale ud af dine indkøbskontrakter?

15. november 2022

Nohrcons kursus i Contract Management byder på håndgribelige værktøjer til håndtering af udbudskontrakter samt grundig indføring i hele kontraktprocessen, kontraktens juridiske muligheder og begrænsninger samt praktisk implementering af kontrakten.

Certificering i entrepriseret - få certifikat i 2023

11. november 2022

Har du helt styr på AB18, ABR18 og grundlæggende entrepriseret? Nohrcons Certificering i entrepriseret vil på 6-7 målrettede kursusdage klæde dig på til at kunne gennemføre et byggeprojekt med øje for de juridiske detaljer i AB-vilkårene. 

Skal 2023 skydes i gang med en Certificering i udbudsret? 

10. november 2022

Nohrcons uddannelse i udbudsret, byder på brugbare værktøjer og metoder til anvendelse i det daglige arbejde med udbudsprocessen. Samtidig kobles den udbudsretlige forståelse sammen med de strategiske og forretningsmæssige mål og meget mere.

Vil du også være frontløber for den grønne omstilling?

8. november 2022

Så tag med på Nohrcons kursus 'Grønne offentlige indkøb', og lær hvordan du implementerer bæredygtige krav og kriterier i alle udbudsfaser. Det er nu, der skal handles - og der skal handles 'grønt'.

Sidste udkald til kursus om bæredygtigt byggeri i praksis

7. november 2022

Et af hovedemnerne ved valget var klima, bæredygtighed og den grønne omstilling. Og det er altså også nu, at der skal ydes en ekstra indsats for at nå klimamålene . Tag derfor med på Nohrcons kursus om bæredygtigt byggeri i praksis.

Stadig plads på kurset "Entreprisekontrakter i praksis"

4. november 2022

Har du styr på at lave entreprisekontrakter? Den 23. november kan du deltage på kurset "Entreprisekontrakter i praksis" og sørge for at du bliver klædt på til at håndtere de udfordringer, der kan opstå, når du skal indgå og håndtere byggekontrakter.

Resultater per side:12244896
Side af 24

Fakta om Nohrcon ApS

Adresse
Nohrcon ApS
Ewaldsgade 7
2200 København N

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 70201146

Fax: +45 70201156

CVR nummer: DK30607635

P nummer: 1013343957

Ansatte: 15

Kontaktpersoner

Peter Green Melgaard
Stilling: Kommunikations- og marketingchef
Direkte telefon: +45 70201146

Send til en kollega

0.328