23948sdkhjf

BARTO ny slagkraftig virksomhedsgruppe

BARTO A/S og LNT Industri A/S samler deres aktiviteter med virkning fra den 21. juni 2006. Med det mål at skabe en danskbaseret slagkraftig producent af stålbaserede komponenter og løsninger har BARTO A/S taget endnu et stort skridt fremad gennem købet af LNT Industri A/S.
LNT Industri A/S under ledelse af Lars N. Torp og Frank H. Nielsen har i de seneste 6 år gennemgået en imponerende udvikling. Selskabet fremstår i dag som en af landets mest effektive og kundeorienterede tyndpladebearbejdende virksomheder. Denne position er opnået gennem en unik kombination af kompetente og loyale medarbejdere, godt lederskab, en topmoderne maskinpark og ikke mindst stabile kunderelationer. LNT Industri A/S afsætter i dag stålbaserede komponenter og løsninger til større og typisk internationalt orienterede kunder primært i Danmark.

BARTO A/S under ledelse af Søren Laursen og BARTO’s produktionsselskab BARTO Nakskov A/S har gennem de seneste års udvikling etableret sig som en markant og professionel spiller blandt tyndpladebearbejdende virksomheder. BARTO A/S bygger på mere end 40 års virke og afsætter i dag gennem BARTO Nakskov A/S komponenter og løsninger til kunder indenfor primært bil-, fødevare- og brugskunstindustrien i Skandinavien. BARTO A/S’s position er opnået gennem rette kombination af kompetente medarbejdere, godt lederskab, sær-kompetencer indenfor dybtræk og svejsning i rustfri stål og tætte kunderelationer.

For BARTO A/S og LNT Industri A/S er sammenlægningen yderst værdifuld og logisk for at sikre at
- det økonomiske fundament og ledelseskredsen i BARTO forstærkes
- BARTO’s udbud til markedet forøges
- kundekredsen udvides og BARTO’s evne til at servicere eksisterende og nye kunder forstærkes
- BARTO’s mulighed for at udvikle nye produkter og services forstærkes

Selskabernes aktiviteter samles fremover under BARTO-varemærket. BARTO betyder stål på verdenssproget esperanto, og BARTO står derudover for fire vigtige dyder:

· Viden – vi ved, hvad vi taler om og er i alle forhold en kompetent samarbejdspartner!
· Kvalitet – vi lever op til kundens forventninger og lidt til – naturligvis!
· Enkelthed – der er let og ukompliceret at samarbejde med os – og et ord er et ord!
· Konkurrencekraft – vi er effektive og fokuserede i det vi gør, og derfor er vi i verdensklasse!

Som en konsekvens af, at alle aktiviteter samles under ”BARTO-paraplyen” har LNT Industri A/S skiftet navn til BARTO LNT A/S. Lars Torp fortsætter som Adm. direktør og Frank Nielsen som Produktionsdirektør for BARTO LNT A/S.

BARTO-gruppen er ejet af Hauen Holding A/S under ledelse af Direktør Torkel Baden Olrik, og BARTO-gruppen er privilegeret ved at have en aktiv og engageret ejerkreds og bestyrelse. Torkel Baden Olrik er bestyrelsesformand for selskaberne i BARTO-gruppen og vil sammen med Søren Laursen, Lars Torp og selskabernes øvrige medarbejdere sikre fortsat vækst og succes.

Kilde: BARTO A/S - http://www.barto-as.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079