23948sdkhjf

Succesfuld stålvirksomhed

Det går godt for Lars Broe Rustfri Stål på Fyn. Stålvirksomheden er netop blevet udvidet og er også med i årets slutspurt om at blive Entrepreneur of The Year på Fyn.
I ti år har Lars Broe drevet sin stålvirksomhed i det sydøstlige Odense, og det har han gjort godt. Ved at turde uddelegere ansvar og frigøre sig selv til det, han er bedst til, er Lars Broe tæt på at nå sin målsætning om at gøre virksomheden mere eller mindre selvkørende.

- Jeg er god til at købe og sælge. Derfor står jeg for kontakten til mange af de store kunder. Mit mål er faktisk, at firmaet kan køre uden, at jeg er til stede, siger Lars Broe til Fyens Stiftstidende.

Lars Broe har altid haft fokus på et godt arbejdsmiljø og en flad ledelsesstruktur, ligesom han altid har været bevidst om at bevare et ordentlig produktionsflow. I forbindelse med større opgaver har virksomheden eksempelvis valgt at samarbejde med konkurrenter for stadig også at have plads til andre opgaver.

Virksomheden har i dag en professionel bestyrelse og 31 ansatte. Lars Broe Rustfri Stål A/S laver blandt andet stålborde til cateringbranchen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066