Kategorier
Indryk maskine nu!

Koike Luftplasma Montotec - hos Svejsehuset A/S

Sælges
Oprettet
Udløber
26. november 2016
Stand
Ny
Producent
Koike
Model
Monotec
Koikes Monotec maskine forhandles hos Svejsehuset A/S.
Leveringstiden afhænger af maskintypen. Alt fra 8-10 uger el. mere.

TEKNISK INFORMATION
MONOTEC skæremaskine er en robust høj kvalitet CNC styret skæremaskine, velegnet til økonomisk og god kvalitet skæring af metaller fra 0,5 op til 20 mm (afhængig af maskinens konfiguration).

MONOTEC er en "plug and cut 'maskine, skinne og skærebord er en integreret i konstruktionen. Dette kompakte design øger stivheden af maskinen og gulvplads effektivitet. Udformningen af snit skærebord med bagerste udstødning giver maksimal udsugning. Positioneringsnøjagtighed lettes ved brug af præcision AC servomotorer og planetgear knyttet direkte til en Linear skinne med ramme og tandhjul.

Dette design er yderst pålidelig og tilbyder en høj positioneringsnøjagtighed, med slør fri gear og tværgående hastigheder på op til 24.000 mm / min. Kombinationen af den nyeste CNC-teknologi, Luftplasma System, robust rammekonstruktion og brugervenlighed skaber en økonomisk skæremaskine til mange applikationer.

Vores produktspecialist Lars Jakobsen +45 2961 0676 står altid klar til at tage en snak om hvad dit plasma behov må være.Sælger
Svejsehuset A/S
Jens Juuls Vej 15
8260 Viby J
Danmark

Berit Brandt
Telefon: +45 87386411
Fax: +45 87386422


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.691