Kategorier
Indryk maskine nu!

Lufttæpper

Sælges
Oprettet
Udløber
15. september 2017
Stand
Ny
DANHEAT LUFTTÆPPER

AQ lufttæpperne er ideelle til brug i butikker, hoteller, restauranter, kontorer og andre offentlige bygninger. Designet til rum med luft temperaturer fra 5 til 40°C, fri for forurenende stoffer såsom støv og kemiske dampe. AQ lufttæpperne har et metalhylster i pulverlakeret i RAL 9010 og har tætningsklasse IP 20.

AQ Lufttæppe er designet til at beskytte døren fra tilstrømningen af kold luft ind i rummet og har indbygget styring i frontpanelet. Leveres som enfasede og som standard med ledning og stik, så lufttæppet ikke kræver særlig installation og er klar til brug umiddelbart efter tilslutning til strømforsyningen.

AQ lufttæppe er designet til at skabe en usynlig barriere mellem rum med forskellige klimaforhold.

Tilgængelige optioner med elvarme, vandvarme eller uden varme. Den elektriske version er udstyret med en sikkerhedstermostat, der slukker for strømforsyningen i tilfælde af overophedning eller dække luftudtaget. AQ lufttæpper er som standard med monteringsudstyr, så det er klar til at blive installeret umiddelbart efter købet. Ekstraudstyr er kabelbaseret kontrolpanel.Sælger
DANHEAT A/S
Niels Ebbesensvej 9
7500 Holstebro
Danmark

Mette Bolvig
Telefon: +45 97423099
Fax: +45 97402770


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.652