Fugning - Pers. sikkerhed v. fugning mv.

I alt DKK 108 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)

Fugning - personlig sikkerhed ved fugning mv.
Skolefagkode: 45588
Varighed: 1,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Målgruppe
Personer der kan blive eksponeret med epoxy- og isocyanatholdige produkter i forbindelse med fugning og samling af bygningselementer.

Formål:
Deltagerne kan i forbindelse med samling og fugning af bygningselementer, ved hjælp af lukkede beholdere med epoxy- og, isocyanatholdige (PU-holdige) skum- og fugematerialer, træffe fornødne personlige sikkerhedsmæssige foranstaltninger - jf. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 292/2001 bilag 3.

Indhold:
Deltagerne kan i forbindelse med samling og fugning af bygningselementer, ved hjælp af lukkede beholdere med epoxy- og, isocyanatholdige (PU-holdige) skum- og fugematerialer, træffe fornødne personlige sikkerhedsmæssige foranstaltninger - jf. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 292/2001 bilag 3.Deltagerne kan således sikkerhedsmæssigt forsvarligt anvende fuge- og skummaterialer fra lukkede beholdere i forbindelse med montage af vinduer og døre samt i forbindelse med brøndgravning, montage af sanitetselementer, betonelementer og afløbsbrønde mv.Desuden vil deltagerne kunne håndtere situationer der kan sidestilles med en fuge, fx limning af lister o.lign.

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Sp. Møllevej 72, 6700 Esbjerg

Send til en kollega

0.222