Produktnyheder og pressemeddelelser

Tilbydes
Oprettet
Udløber
16. februar 2017

Levende, fængende og sælgende produktnyheder

Vil du gerne have en højere konverteringsrate og flere kunder til at købe dine produkter?

– Det kan blive virkelighed med gode og målrettede produktnyheder og pressemeddelelser.

Du kan nemlig adskille dig markant fra dine konkurrenter på nettet ved at investere lidt ekstra i tekst og layout til dine produktnyheder. Alt for mange virksomheder springer nemlig over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til udformning af produktnyheder på nettet. De tænker kun på SEO, men glemmer, at det er mennesker og ikke Google-bot, der køber deres produkter.

Det er imidlertid vigtigt, at du har produktnyheder der henvender sig til menigmand og som taler det sælgende og kundenære sprog. Det fylder nemlig potentielle kunder med mistro og frustration, når de læser dårligt eller blot kedeligt formulerede tekster.

Hos Scandinavian Office Solutions ved vi imidlertid, at mennesker skal overbevises og forkæles, og derfor vil vi utroligt gerne hjælpe din virksomhed med at skrive levende, fængende og sælgende nyheder.

Du kan kontakte os på telefon +45 30 25 14 16 eller på mail scandinavianoffice@gmail.com, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skrive og publicere dine produktnyheder, så de når ud til flest mulige kunder, eller læs mere om vores tilbud indenfor PR og kommunikation her.

Scandinavian Office Solutions

Design & Layout
PR & kommunikation
Oversættelser
Oversættelse til svensk
Scandinavian Office Solutions
Udbyder
Scandinavian Office Solutions
Ørebakken 30
3000 Helsingør
Danmark

Christin Nilsson
Telefon: +45 30251416


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.446