Lodning – Kvalitetssikret lodning af emner og profiler

Tilbydes
Oprettet
Udløber
11. december 2019

Fra tid til anden kan der opstå behov for lodning af profiler og emner, og så er det vigtigt at have en samarbejdspartner, som man kan stole på – en samarbejdspartner skal, med andre ord, være garant for stor kvalitet, hver eneste gang lodning af profiler er en nødvendighed. Ovenstående kvaliteter finder du altid hos Jm Rør A/S, der har mere end 30 års erfaring med lodning og andre komplekse opgaver.

Den fynske specialist i rørbukning og lodning har også sammensat et team af erfarne og kvalificerede folk, der har lodning som spidskompetence, og det kan ses på arbejdets kvalitet. Fra et prismæssigt perspektiv kan det være svært at konkurrere med virksomheder i Østeuropa og Asien, men danske virksomheder såsom Jm Rør A/S har en kæmpe fordel i forhold til kvalitetssikring og kundepleje.

Kontakt Jm Rør A/S – kvalitetssikret lodning

Stor kvalitet sikres ikke kun via medarbejdernes unikke kompetencer; i stedet opnås kvalitetssikring også gennem brug af de rette materialer og arbejdsprocesser. Disse krav opfylder Jm Rør A/S på bedste vis, og det gør Jm Rør A/S til en attraktiv samarbejdspartner, når du har behov for lodning.
Se vores kompetencer.
Udbyder
JM Rør A/S
Rebslagervej 2
5210 Søndersø
Danmark

Thomas Andersen
Telefon: +45 65942521
Fax: +45 65943035


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.149