Kategorier
Indryk kompetence nu!

Bukning af rør – konkurrencedygtig pris og stor kvalitet fra Jm Rør A/ S

Tilbydes
Oprettet
Udløber
11. december 2019
Bukning af rør er ofte synonym med et meget flot resultat, som er beriget med en mere naturlig form end svejsede løsninger. Derudover er bukning af rør er en mere prisvenlig løsning, da opgaven er mindre kompliceret og krævende. Det betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten, for Jm Rør A/S er altid garant for kvalitetsløsninger, og vi stiller os ikke tilfreds, før vi leverer et unikt resultat.

Uanset om du skal have produceret stålmøbler, butiksinventar eller andre unikke emner, er Jm Rør A/S altid en attraktiv samarbejdspartner for kvalitetsbevidste producenter, og vi tilbyder et væld af løsninger, herunder bukning af rør. Kvalitet er et af de parametre, vi konkurrerer på, og derfor har vi samlet en stab af medarbejdere, som har mange års erfaring med bukning af rør og mestrer store og små opgaver.
Bukning af rør til konkurrencedygtige priser

Pris og kvalitet er ofte de to faktorer, som spiller ind, når danske virksomheder skal vælge en ny samarbejdspartner. Derfor er Jm Rør A/S altid garant for stor kvalitet, men vi også tilbyder også kvalitetsløsninger – såsom bukning af rør – til konkurrencedygtige priser, og vi sætter en ære i at levere et unikt resultat. Du kan læse mere her: bukning af rør.

Og vi tilbyder bukning af rør til mange forskellige profiler og emner, så ingen opgave er for kompliceret. Vi leverer også specialløsninger, hvis kunden har behov for dette – kontakt os, når du søger en kvalitetsbevidst leverandør.

Se mere om vores kompetencer her.Udbyder
JM Rør A/S
Rebslagervej 2
5210 Søndersø
Danmark

Thomas Andersen
Telefon: +45 65942521
Fax: +45 65943035


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.437