Guide til REN olie

Tilbydes
Oprettet
Udløber
6. juni 2017

C. C Jensen har opdateret deres "Clean Oil Guide", som er en lille håndbog med nyttig information om hvordan man bedst beskytter sit oliesystem Læs den her!
Det er efterhånden velkendt at de selv meget små partikler er særdeles skadelige for et oliesystem, men hvad mange ikke ved, er at mere end 70% af partiklerne er under 10 um - Samtidig er det disse helt små partikler, der kan bryde oliefilmen, hvor de større partikler ikke kommer ind, f.eks i lejer mellem geartænder eller i ventiler Studier har vist at man kan opnår markant bedre resultater ved at fjerne de helt små partikler. Derfor er det særdeles vigtigt og giver værdi at beskytte sit system mod disse.
Publiseringen "Clean Oil Guide" fra C. C: Jensen kommer med gode råd til "Best practice" for dit oliesystem: gear, hydrauliksystemet, smøresystemer ect. læs pjecen her

For yderligere information, kontakt venligst Ask Gajhede 41 21 73 05 eller på mail: Mail Ask Gajhede, som gerne kommer med gode råd til hvordan du sikrer dit oliesystem.
Desuden kan du finde en masse nyttig viden på vores danske hjemmeside: Lær mere
Udbyder
C.C.JENSEN A/S
Løvholmen 13
5700 Svendborg
Danmark

Ask Gajhede
Telefon: +45 41217305
Fax: +45 62224615


Se hjemmeside
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.143