Maritim Service

Tilbydes
Oprettet
Udløber
1. maj 2017

World Wide Workers ApS er et ordreproducerende smede- og montagefirma fra Munkebo på Fyn, Danmark.Vi tilbyder reparations-, vedligeholdelses- og havariarbejde på alle typer af skibe. Vi har erfaring med alt fra sejlbåde til verdens største containerskibe.

Vi tilbyder:
- Uddannede og erfarne skibsmontører og skibsbyggere
- Certificerede svejsere
- Plade og rørsvejsning
- Installation, test og tilslutning af rørsystemer
- Havari- og motorreparation
- Hydraulik: reparation og fremstilling af nye rør og slanger


Maritim Service
Vores serviceteknikere løser opgaver ombord på skibe i dok og i drift - vi sejler med til opgaven er løst!
Her indgår vores medarbejdere i et tæt samarbejde med den øvrige besætning om at bl.a. at vedligeholde eller nybygge vigtige rørkonstruktioner, de står for installation og test af nye rørsystemer, løsning af hydrauliske opgaver samt tilslutning til motorer. Der kræves et bredt katalog af kompetencer og en evne til at finde løsninger for at varetage denne opgave, da det ikke er muligt supplere mandskab og eller udstyr på åbent hav.

Skibsreparation
Vores uddannede skibsbyggere har med deres fireårige uddannelse en stor viden, og har samtidig stor erfaring med en lang række opgaver indenfor skibsmontage og reparation. Vi har satset målrettet på kvalitet og dygtige medarbejdere, og har gennem årene samlet en meget kompetent og velkvalificeret medarbejderstab. Vi har fokus på selvstændighed, faglige kompetencer og stabilitet hos de folk, vi har ansat.

Hvis du vil vide mere om World Wide Workers, holde dig opdateret om, hvad vi laver, se en udbygget oversigt over vores kompetencer eller en detaljeret beskrivelse af vores arbejde i de forskellige brancher så find og følg os på LinkedIn like os på Like os på Facebook Eller læs mere om os på www.worldwideworkers.dk
Udbyder
World Wide Workers A/S
Administration:
Lindø Østvej 6A
5330, Munkebo

Produktion
Garbæksvej 2
5330 Munkebo
Danmark

Simon Øland
Telefon: +45 63817817
Fax: +45 63817818


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.162