23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Om os og vores kompetencer

Udløber
1. april 2026

Flak Kompressorer Plus Filtrering, er en familie ejet dansk virksomhed med mange års erfaring. Vi er totalleverandør af trykluftsløsninger med et omfattende produkt program. Som repræsentant for flere af verdens førende producenter, har vi en stærk opbakning, og vi er altid forrest med de nyeste teknikker og energi rigtige løsninger. Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde i bedste kvalitet. Derfor samarbejder vi blandt andet med BOGE, der lige som Flak har store kvalitetskrav.

Når vi har fået vores produkter op at køre efter dine behov udfører vi ligeledes serviceeftersyn på dine kompressorer og inspektioner på beholdere således, at levetiden bliver lang og kompressorerne virker upåklageligt.

Skulle der imod forventning opstå situationer, hvor der er behov for professionel hjælp, står vi naturligvis altid til rådighed. Vi er altid blot et opkald eller en e-mail væk fra din virksomhed.

Kvalitet fås ikke alle steder. Ring derfor til os og vi vil med glæde hjælpe dig og din virksomhed på bedst mulige måde.

FLAK Kompressorer Plus Filtrering Aps
Industrivej 2-4
8981 Spentrup
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31611652

Kontaktperson

LF
Lars Flak
Indehaver
flak@flak.dk

Send til en kollega

0.047