23948sdkhjf
Del siden
Tilbydes

Professionel plastbearbejdning på Fyn – få de bedste priser på bearbejdning af plast

Udløber
17. maj 2025

Søger du en professionel og erfaren virksomhed med speciale i plastbearbejdning? Skal det også være en virksomhed som kan tilbyde bearbejdning af plast til de bedste og mest konkurrencedygtige priser, og som kan tilbyde serieproduktion med hurtig leverance?

Så behøver du ikke at søge længere!

Hos maskinfabrikken LV Teknik ApS i Vissenbjerg på Fyn, har vi kunder til plastbearbejdning fra hele Fyn, Sjælland og Jylland, bl.a. ofte fra København, Odense, Aalborg og Århus.

Om vores plastbearbejdning på Fyn
Vi har igennem mange år arbejdet professionelt med plastbearbejdning af emner til serieproduktion, såvel som prototyper af emner forud for en serieproduktion.

Vi ligger stor vægt på, at alle vores emner ved plastbearbejdning bliver udført i den højeste kvalitet både i forhold til materialer og finish. Det er denne høje kvalitet, der gør os til den foretrukne underleverandør for mange virksomheder rundt omkring i Danmark.

Vores plastbearbejdning foregår bl.a. ved CNC drejning og CNC fræsning. Vi benytter ved disse opgaver programmet Mastercam, som giver mulighed for, at vi kan producere dine plastemner direkte ud fra kundens fremsendte CAD filer.

Kontakt LV Teknik ApS om bearbejdning af plast
Hvis du ønsker at vide mere om vores mange forskellige projekter inden for området, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 63 15 05 70 eller på vores e-mail.

På vores hjemmeside kan du også se billeder i vores galleri fra forskellige tidligere udførte opgaver.

Vi udfører arbejde for kunder på hele Sjælland, Fyn og Jylland, bl.a. i Odense, København, Århus og Aalborg

LV Teknik ApS
Trævænget 1
5492 Vissenbjerg
Assens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29404496
P nummer: 1012086713

Kontaktperson

HL
Henrik Larsen
Indehaver
+45 63150570 hl@lv-teknik.dk

Send til en kollega

0.328