Fællesstande - one-stop-shop

Tilbydes
Oprettet
Udløber
25. november 2017

Standesign er din virksomheds one-stop-shop til øget synlighed via fællesstande. Hos os får du en færdig pakke, og vi kan levere den på udstillinger over hele verden.

Når din virksomhed udstiller sammen med andre, der henvender sig til samme kundesegment, kan du trække flere besøgende til din stand.

Fordele ved en fællesstand:


• Samler fælles interesser og øger gennemslagskraften
• Det samlede standareal bliver større, og det giver ofte en bedre placering
• Giver dig mulighed for at trække på andre virksomheders kontakter og erfaringer

Totalløsning

Standesign optimerer og udvikler din virksomheds standønsker, så du bliver synlige over for kunder og samarbejdspartnere på messen. Vi tager os af alt det praktiske, så din virksomhed kan koncentrere sig om salgsarbejdet på standen.

Fra 25 m2 til 2.500 m2


Vi har mere end 40 års erfaring med opbygning af fællesstande og samarbejder med cirka 600 virksomheder om året. Vi bygger fællesstande fra 25 m2 til 2.500 m2 i hele verden.

Stand construction world wide

Gennem Standesign får du adgang til et stort net af lokale kontakter. Med mange års erfaring på udstillinger og messer i hele verden, har vi opbygget et stort netværk af lokale partnere. Det er en stor fordel, at kende de lokale forhold, samt have mulighed for en hjælpende hånd til papirarbejde og fortoldning. Det kan også være en fordel at leje udstillingsudstyr lokalt og spare fragten til fjerne egne.

For yderligere informationer, kontakt André Minier på mail eller på tlf.: 2346 7768
Udbyder
Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark

Elisabeth Forsberg Nørgaard
Telefon: +45 20417966


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.163