Er brochurer en uddøende race?

Tilbydes
Oprettet
Udløber
31. december 2016

Mange vil mene, at brochurer indeholdende en virksomhedsbeskrivelse hører fortiden til, da al information, kan læses på virksomhedens hjemmeside. Dette er dog ikke hele sandheden.

Vigtigheden af at have en brochure, som kunderne rent fysisk kan tage med sig, fra f.eks en messe eller til et kundemøde, er meget stor, da det er denne brochure din virksomhed blandt andet vil blive husket for, når kunden er tilbage på kontoret.

Brochurens indhold
En brochure er virksomhedens profil ud ad til og det er derfor vigtigt, at den er visuel præsentabel og overskuelig. Du kan bruge en brochure på to måder. Med en imagebrochure har du mulighed for at informere og skabe opmærksomhed om din virksomheds eksistens. Med en produktbrochure kan du beskrive det produkt, du sælger, og alle dets fordele.

Før du går i gang med at lave en brochure, skal du overveje følgende:
- Hvad er formålet med brochuren?
- Hvem er modtager?
- Hvordan kommer brochuren ud til kunderne?
- Hvordan passer produkt/virksomhed med brochurens layout?

Mangler du hjælp til en brochure?
kdmarketingsupport er et marketingbureau med specialisering inden for jern og maskinindustrien. Vi har stor erfaring og ekspertise i udarbejdelse af marketingmateriale heriblandt brochurer. Vi hjælper både med tekst og layout. Vi sørger for, at du står med et fuldstændig færdigt produkt, der er klar til brug Kontakt os derfor for yderligere information og vi kan i samarbejde udarbejde en brochurer, som passer til netop din virksomhed og dit behov. Læs mere om, hvad kdmarketingsupport kan tilbyde dig her.


Udbyder
kdmarketingsupport
Videnpark Trekantområdet
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
Danmark

Karina Davids
Telefon: +45 20782040


Se hjemmeside
Se flere kompetencer
Se hele profilen
Kontakt udbyder

Send til en kollega

0.332