Logistic Power ApS

No Cure… No Pay konsulentydelser findes faktisk!
 

Ingen tykke rapporter, men målbare resultater.

Succes afhængigt honorar.

Betal først, når de målbare resultater er opnået.

Logistic Power adskiller sig fra den traditionelle konsulentbranche ved at fokusere på konkret, praktisk og operationel optimering af processerne. Og vi sikrer forankring gennem implementeringen. Vi er således med hele vejen, helt indtil effektiviseringerne giver målbare resultater.

Derfor kan vi bl.a.tilbyde et No Cure… No Pay koncept, som betyder succes afhængigt honorar, og at vores kunder først betaler, når resultaterne er opnået. Det kalder vi ægte No Cure… No Pay.

Men vi tilbyder også fast honorar, f.eks. vores Udvidet ledelse med 2 månedlige møder for blot 5.000,- pr. måned, uden binding.

· Udvidet ledelse
· Seminarer
· Bestyrelser og Advisory Boards

Vores kunder er typisk virksomheder og koncerner, der har hovedsæde i Danmark og opererer nationalt og internationalt. Vi har bl.a. gennemført projekter i Tyskland, Tjekkiet, Letland, Litauen, Rusland og Kina.

Vi stræber efter et mangeårigt og udviklende samarbejde med vores kunder, der bygger på et fundament af indbyrdes tillid. Mange af vores kunder har været med os i mange år – nogle helt siden opstarten i 2000.

Hvert år kommer nye spændende virksomheder til. De er med til at udfordre og udvikle os med nye problemstillinger, nye brancher, nye produkter, nye markeder, nye teknologier mv.

Kunderne repræsenter bl.a. følgende industrier:
Vind energi, bio energi, olie & gas, byggeri, reservedele, genvinding, industriventilation, fødevarer, tekstil industri, cementfremstilling, emballage industri, maritim industri, træ industri, metal industri, plastindustri og mange flere.

Vi er IKKE, som de andre.
Der findes således mindst et konsulenthus, som ikke bare kommer med gode forslag, men som får dem gennemført, og først skal betales, EFTER at resultaterne er realiserede.

Aftal et uforpligtende møde her:  +45 20 20 79 51 / kontakt@logistic-power.com

Leverandør-kompetencer

Fakta om Logistic Power ApS

Adresse
Logistic Power ApS
Strandvejen 23
6000 Kolding
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 20207951

CVR nummer: DK36019840

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.162