Metal DK Metal NO Metal SE Jern & Maskinindustrien Elektronik DK Fødevarer DK Byggeri DK Energi DK Transport DK
 

Diatom A/S

Diatom A/S er et ingeniør- og handelsselskab, der siden 1961 har repræsenteret internationalt kendte producenter, udvalgt på baggrund af deres viden, miljøfokus, kvalitetsniveau og indstilling til kundeservice.

Den kemiske afdeling hos Diatom A/S er en videns-baseret afdeling, der foruden levering af enkeltprodukter også hjælper kunden med innovative helhedsløsninger til bl.a. elektronikindustrien.
Afdelingen har fokus på at levere værdiforøgende løsninger gennem øget effektivit og kvalitet i produktion, bl.a. gennem valg at de rigtige råvarer/ produkter og levering af det rigtige doserings- og automatiseringsudstyr samt UV-udstyr og vakuumkamre.

Den mekaniske afdeling hos Diatom A/S har stor erfaring i bl.a. arbejdet med befæstelse, og har fokus på kundetilfredshed gennem helhedsløsninger, der giver værdiforøgende løsninger gennem øget effektivitet, stabilitet og kvalitet i produktionen, lige fra den enkelte komponent til den automatiserede isætning.
Dette gøres via komplette programmer inden for pres- og svejsebefæstelse, gevindindsatse, clinch sammenføjning, nitter, specielskruer, -bolte, -møtrikker og –beslag. Desuden har afdelingen et program inden for mærkning, dæmpning og specielværktøj.

Flow afdelingen hos Diatom A/S har sine kernekompetence indenfor filtrering og separationsteknologi, men har stor teknisk viden inden for bl.a. fittings, regulatorer, pakninger og tætninger. Desuden arbejder vi kontinuerligt på at udvide vores sortiment med relevante produkter, der lever op til de samme krav til kvalitet, driftsikkerhed og driftsøkonomi. Med fokus på en høj teknisk kompetence kombineret med de bedste produkter på markedet, er vi sikre på at kunne levere den optimale løsning til enhver opgave.
Leverandør-kompetencer

Fakta om Diatom A/S

Adresse (Se på kort)
Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre

Region
Danmark
Hovedstaden
Hvidovre Kommune

Telefon: +45 36773600

Fax: +45 36773633

CVR nummer: DK53284310

P nummer: 1002002990

Ansatte: 22