Vesterbro Serigrafi A/S

Alle former for serigrafiske løsninger
Vesterbro Serigrafi udvikler, producerer og leverer alle former for serigrafiske og digitale løsninger inden for skiltning, reklame og produkt-mærkning mv. Løsninger, der altid er baseret på den perfekte kombination af erfaring, specialviden, håndværksmæssig kvalitet og den mest avancerede teknologi inden for produktionsudstyr.

Vesterbro Serigrafi er altid klar til såvel traditionelle, gennem-prøvede og holdbare opgaver som til nye, avancerede løsninger sammen med vores kunder. På transfers, folie, metal og paneler, 3D-løsninger eller som digitalprint - i alle stykantal.

Igennem godt 50 år har Vesterbro Serigrafi udviklet og forfinet det ældgamle serigrafiske håndværk til perfektionisme. Denne unikke ekspertise er baggrund for, at Vesterbro Serigrafi til stadighed har været en af de absolut førende leverandører af serigrafiske løsninger i højeste kvalitet. Og det er vi fortsat!

Vesterbro Serigrafi skaber løsninger for - og i samarbejde med - en bred vifte af kvalitetskrævende kunder. Fra store internationale koncerner til små design- og reklamebureauer.

Det forpligter! Derfor leverer Vesterbro Serigrafi altid kun i én kvalitet - den bedste! Uanset kundens eller opgavens størrelse!

Fakta om Vesterbro Serigrafi A/S

Adresse
Vesterbro Serigrafi A/S
Lufthavnsvej 8
9400 Nørresundby
Se på kort

Region
Danmark
Nordjylland
Aalborg Kommune

Telefon: +45 96350400

CVR nummer: DK81535019

P nummer: 1002624583

Ansatte: 23

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Kim E. Jørgensen
Stilling: Ekstern Salgskonsulent
Direkte telefon: +45 20163546

Torben Kjær Hansen
Stilling: Salg og marketing
Direkte telefon: +45 96350413

Send til en kollega

0.191