23948sdkhjf
Del siden

Hydroscand A/S

DIN NÆRMESTE SLANGESERVICE
Familievirksomheden Hydroscand blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag den førende på markedet inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

Vi tilbyder prisvenlige tjenester og løsninger inden for slanger, hydraulikkomponenter og andre relaterede produkter. Vi arbejder innovativt, decentraliseret og kundeorienteret i vores bestræbelse på altid at finde løsninger, som hjælper vores kunder med at øge deres effektivitet og rentabilitet.

I Danmark har Hydroscand butikker over hele landet og er den førende på markedet med en landsdækkende mobil slangeservice kendt under mærket SlangExpress.

Hydroscand markedsfører et bredt udvalg af slanger og ledningskomponenter og har mere end 20.000 artikler på lager. Foruden hydraulikslanger og industrislanger har vi slangekoblinger, adaptere, skæreringskoblinger, JIC-adaptere, ORFS-koblinger, rørklemmer, kugleventiler, lynkoblinger, svirvler og en lang række tilbehør.

Vi har markedets førende udbud af innovative og kundetilpassede tjenester, såsom SlangExpress til mobil slangeservice, diagnostik og HoseOnSite til komplette slangeværksteder ude hos kunden.

Om Hydroscand Group
Hydroscand Group er i dag repræsenteret med virksomheder i 18 lande og har en omsætning på ca. 246 millioner euro (2020). Hydroscand Group har sine egne enheder til eftermarkedet, OEM, rørbukning og specialslanger samt en industridivision med virksomhed inden for bilindustrien, maskinfremstilling og hydroformning.

Globalt set har Hydroscand Group over 250 slangeservicebutikker, over 140 mobile SlangExpress-enheder og 500 forhandlere. Med over 1.400 ansatte servicerer vi mere end 100.000 kunder i Europa, Asien og Afrika.

Hydroscand Group er også en førende partner og leverandør af skræddersyede løsninger til det globale OEM-marked.

Velkommen til Hydroscand!

Hydroscand A/S
Hørkær 30B
2730 HERLEV
Danmark
CVR nummer: DK18272245
P nummer: 1003244174
40
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031