23948sdkhjf

Ordrerne vælter ind hos Siemens

Siemens Wind Power har vind i sejlene, når det handler om onshore-ordrer. Siden juli har producenten modtaget 16 ordrer på i alt mere end 270 onshore-møller.
Med underskrivelsen af ordren på Jeffrey’s Bay vindmøllepark på 138 MW har Siemens markeret sin indtræden på det sydafrikanske vindkraftmarked. Et marked der sammen med det europæiske har givet producenten ekstra vind i sejlene.

Siden juli 2012 har Siemens modtaget 16 ordrer på til sammen mere end 270 onshore vindmøller til Europa og Sydafrika - i alt 730 MW, hvoraf 560 MW blev indgået i fjerde kvartal af finansåret 2012. Den totale kapacitet på de 16 ordrer er tilstrækkeligt til at levere miljøvenlig strøm til ca. 730.000 husstande. Den totale ordrevolumen på onshore-projekterne og tilhørende servicekontrakter er på mere end 880 millioner euro. Det oplyser Siemens i en pressemeddelelse.

- Elektricitet produceret med vindkraft vil udgøre et væsentligt bidrag globalt til miljøvenlig energiforsyning i fremtiden, siger Jan Kjærsgaard, administrerende direktør for Siemens Wind Power i Danmark og EMEA, og forsætter:

- Ordrerne i Europa og vores indtræden på markedet i Sydafrika viser tydeligt, at vi fortsætter ad rette spor, også når det gælder onshore.

Solidt fodfæste i Europa og Sydafrika
Siemens leverer vindmøller samt service og vedligeholdelse til tre vindmølleparker i hvert af landene England, Danmark og Sverige, til to projekter i både Tyrkiet og Kroatien og til et projekt i henholdsvis Makedonien, Polen og Sydafrika.

Vedvarende energikilder er også ved at opnå momentum i Sydafrika. Den sydafrikanske regering planlægger opførelse af flere projekter med en total kapacitet på 20.000 MW fra vedvarende energikilder inden 2030.

Siemens har vundet ordren på Jeffrey’s Bay på 60 SWT-2.3-101, og skal også servicere vindmøllerne, foreløbigt i de kommende ti år. Kunden er et konsortium bestående af Mainstream Renewable Power Ltd., dets investeringspartner Globeleq, Thebe Investment Corporation og de lokale ingeniørfirmaer Enzani Technologies og Usizo Engineering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094