23948sdkhjf

Løndal Industri genopstår som Løndal A/S

Dynamic Capital har købt aktiverne i Løndal Industri, der siden 14. august har været under rekonstruktion.
Direktør Claus Løndal fra Løndal Industri har nu fundet en udgang for metalvirksomheden, der indebærer, at aktiviteterne fortsættes. Det tidligere selskab erklæres konkurs, aktiverne er solgt til investorerne i Dynamic Capital og et nyt selskab, Løndal A/S, er oprettet.

Claus Løndal, der er mindretalsaktionær i det nye selskab, er glad for, at det er lykkedes at skabe en løsning, der indebærer fortsat produktion, men er samtidig ked af, at den tidligere virksomhed er gået konkurs:

- Dynamic Capital har stor erfaring i at gennemføre turn-arounds i virksomheder, og de vil være med til skabe en sund og levedygtig virksomhed. Den kendte erhvervsmand Jens Andersen, der er administrerende direktør i Solar Danmark, er bestyrelsesformand i Løndal A/S. Sammen skal vi rejse selskabet og skabe ny vækst.

- Desværre har vi måttet erkende, at det er nødvendigt at lade Løndal Industri gå konkurs. Det beklager jeg meget, og jeg vil gerne undskylde, at det ikke har været muligt at foretage en rekonstruktion, hvor vi har kunnet betale enhver sit, siger Claus Løndal.

Med etableringen af Løndal A/S kan man nu se fremad, og Claus Løndal glæder sig over de nye muligheder, og sender en stor tak til virksomhedens kunder, der har været meget tålmodige overfor virksomheden i en svær tid.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078