23948sdkhjf

Automatik 2012: Balluff gør messe-comeback

Sensor-specialisten var ikke med på Automatik-messen i 2010 men i år er de atter at finde på halgulvet i Brøndby.
Og det er ikke nogen tilfældighed, at Balluff har valgt at vende tilbage til Automatik-messen.

- Det er et godt forum for os at møde eksisterende kunder i og også til at få nye kontakter. Messen virker helstøbt med et bredt sortiment, og derfor er det også attraktivt at komme her, siger Peter Petersen, der da også i løbet af messens første 1½ døgn kunne melde om nogle interessante forespørgsler.

RFID i fokus
Han og kollegaen Henrik Petersen bemander standen på messen, hvor der i år er blevet plads til et par produktnyheder:

- Vi har fokus på Industrial Networking and Connectivity og på Industrial RFID, og så viser vi også lidt visions-systemer, fortæller Henrik Petersen, og uddyber:

- Vi har blandt andet vores nye produkt BIS V med, der er en ny controller til RFID-systemer. RFID-antenner skal bruge skærmede kabler, og med den her kan man bruge almindelige standard-skærmede kabler.

Udvider medarbejderstaben
De to på Balluff-standen melder generelt om fremgang for virksomheden.

- Vi søger en ny mand til intern support og salg, så på den måde kan man sige, at det går godt for os, lyder det fra Henrik Petersen.

- Ellers følger vi den konjunktur, der er på det danske marked lige nu, og det betyder jo, at det går stille og roligt fremad også for os. Vi er jo en af de små spillere på markedet, men vi kompenserer for det med et stærkt produktprogram, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094