23948sdkhjf

Intech International omstrukturer i ledelsen

Medejer Carsten Trudslev indtræder som ny direktør i Brønderslev-virksomheden, hvor Leif Andersen fremover skal fokusere på salg og projektledelse.
Intech International ruster sig til fremtiden med en ændring i ledelsen, som skal frigøre ressourcer til yderligere vækst og ekspansion.

Efter 13 år i spidsen for virksomheden træder Leif Andersen tilbage som direktør for i stedet at overlade pladsen til Carsten Trudslev, der samtidig bliver medejer i virksomheden.

- Jeg glæder mig til at komme med det ekstra segment, som Intech International A/S har behov for nu med henblik på en dynamisk videreudvikling af virksomheden. Jeg bliver en del af en rigtig stærk virksomhed, som er godt forankret i fiskeindustrien, siger Carsten Trudslev om den nye udfordring.

Et ekstra ben at stå på
Leif Andersen er dog langt fra en færdig mand hos Intech International. Han skal i stedet holde fokus på de udadrettede opgaver i form af salg og projektledelse. Og det glæder den nu tidligere direktør, som dermed også får mere tid og overskud til at tage sig af virksomhedens fremadrettede udvikling.

- En rigtig sund virksomhed får med Carsten Trudslevs optagelse i firmaet et ekstra ben at stå på, og det vil styrke os yderligere, siger han.

Intech International fremstiller og sælger maskiner og procesudstyr i rustfri stål til fiskeindustrien – primært reje-, lakse- og torskeindustrien – så de to ledende medarbejdere må siges at være mænd af den rette støbning.

Basis for yderligere vækst
Leif Andersen har således en baggrund som smed og montør ved Carnitech, ligesom han har været direktør for denne virksomhed i Grønland samt sejlet med Royal Greenlands rejetrawlere. Den ny direktør Carsten Trudslev er grundlægger af firmaet Carsø A/S i Pandrup, der producerer tilsvarende maskiner til kødbranchen – så han er gået fra kød til fisk med en særdeles god viden og ca. 20 års erfaring i bagagen.

Både Carsten Trudslev og Leif Andersen forventer, at omstruktureringen vil ruste Intech International yderligere til fortsat vækst i fremtiden.

- Der er en god basis for yderligere vækst og ekspansion. Og vi er nu klar til at komme dette skridt videre. Målet er dog ikke primært at blive de største. Målet er til enhver tid at være de bedste. Vi vil være det sikre valg, fordi vi vil være verdens bedste til det, vi kan, konkluderer de samstemmende.

Intech International har hjemme i Brønderslev og beskæftiger på nuværende tidspunkt cirka 15 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062