23948sdkhjf

Nye ejere hos Denka Lift

Resterne af den konkurs-ramte liftproducent er blevet overtaget af et nystiftet selskab. Det er dog småt med informationer om fremtidsplanerne.
I marts indgav Denkas egen bestyrelse konkursbegæring mod selskabet, og nu, godt tre måneder senere, er der fundet nye ejere til aktiviteterne. Det skriver Nordvestnyt.

- Vi har indgået en aftale om salg af varelageret, driftsmidlerne, inventaret, igangværende arbejder og rettighederne. Det er kun nogle enkelte småting, der ikke er omfattet af salget, siger advokat Troels Tuxen, der er kurator i konkursboet, til Nordvestnyt.

Det er et selskab med navnet 06.06.2012 ApS, der har overtaget aktiviteterne. Det er ukendt, hvem der er andelshavere i selskabet, men som direktører er registreret Torben Christensen, der blandt andet var aktionær i Denka Lift Denmark A/S, og Stenholt Nielsen, der er medejer af stilladsfirmaet Bolas.

Torben Christensen er dog fåmælt med informationerne om det nye selskab. Han siger til avisen, at man i første omgang vil forsøge at skabe et overblik over aktiviteterne og ønsker derfor ikke at fortælle yderligere om planerne for fremtiden. Han oplyser dog, at der endnu ikke er ansat nogen medarbejdere i det nye selskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.3