23948sdkhjf

Metalcolour køber Dampa

Metalcolour har pr. 25. maj 2012 overtaget Dampa ApS. i Tommerup fra den amerikanske Chicago Metallic-koncern.
Dampa, som i 2011 omsatte for ca. 80 mio. kr. med godt 75 ansatte, er producent af nedsænkede loftssystemer i metal til såvel marine- som bygningsformål.

Virksomhedens historie kan dateres tilbage til 1950’erne, hvor selskabet opfandt konceptet med lyddæmpende perforerede loftspaneler lanceret under det oprindelige navn ”Dæmpa”. Siden bredte virksomheden konceptet ud i de fleste dele af verden, hvor det nuværende navn Dampa er blevet synonym for disse loftssystemer.

Logistikchef skal være direktør
Metalcolour-koncernen, med omkring 60 medarbejdere, omsætter for ca. 170 mio. kr. på virksomhedens fabrikker i Nykøbing Falster og i Ronneby, Sverige. Her fremstilles valselakeret og lamineret tyndpladestål og aluminium til en lang række formål, herunder til skibs- og bygningspaneler, hårde hvidevarer og automobildele.

Metalcolour har i en årrække været Dampas hovedleverandør af lakeret stål og aluminium, og gennem en tættere integration mellem de to virksomheder forventes væsentlige besparelser samt bedre muligheder for effektiv lancering af en række nye produktkoncepter på markedet.

Fungerende logistikchef hos Dampa, Michael Nykjær, udnævnes i forbindelse med overtagelsen til fabrikschef, mens bestyrelsesformand i Metalcolour A/S, Henrik Kaa Andersen, bliver administrerende direktør. Efter en kort overgangsperiode vil Michael Nykjær overtage denne stilling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078