23948sdkhjf

Metal 2012: KN Machines vil være kendt

Den midtjyske leverandør af brugte maskiner vil bruge Metal-messen på at slå sit navn fast og på at skaffe flere maskiner til de sultne kunder.
Modsat de fleste andre udstillere er KN Machines ikke på Metal 2012 med det hovedformål at sælge noget – tværtimod vil direktør Karsten Møller Nielsen være ganske godt tilfreds, hvis han får købt mere, end han får solgt.

- Vi er her for at købe maskiner til vores udenlandske kunder. Og så er vi her for at slå vores navn fast, efter at vi for et par år siden skiftede til en mere international profil. I dag sælger vi 80 % af vores maskiner uden for landets grænser, fortæller Karsten Møller Nielsen.

Skaber netværk
Det er første gang, KN Machines udstiller på Metal-messen, og efter messens første 1½ dag er Karsten Møller Nielsen ikke imponeret.

- Generelt er jeg skuffet over, at messen ikke trækker flere besøgende. Der er meget få besøgende her, konstaterer han, og skynder sig at understrege, at han alligevel får en masse ud af at være med.

- Der er nogle gode besøgende imellem, men det er lige så meget et mål for os at netværke med de andre udstillere. En af vores leverandører er fx Flextek, og når de bytter en maskine ind, så får vi den tilbudt, og det er sådan nogle samarbejder, vi kan udvikle på en messe som denne. Det handler også om at komme rundt til de andre udstillere, fortæller han og tilføjer, at messedeltagelsen også har givet bonus i form af en sav og en cnc-drejebænk, som KN Machines har fået i kommission.

Succes på tysk messe
Og der er god brug for de ekstra maskiner, for KN Machines mærker for øjeblikket en enorm efterspørgsel efter de brugte maskiner – specielt blandt udenlandske kunder. Brugte, danske maskiner er nemlig i høj kurs uden for landets grænser lige nu, hvilket KN Machines fik bekræftet på den store brugt-messe Usetec, der for nylig blev afholdt i Køln.

- Usetec gik godt for os. Vi fik to ordrer på ca. 2 mio. kr. i alt og har allerede bestilt en lidt større stand dernede til næste år, fortæller Karsten Møller Nielsen, og supplerer:

- I år havde vi blandt andet vores tyrkiske samarbejdspartner med på messen, som så kunne tage sig af de muslimske kunder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094