23948sdkhjf

Metal 2012: Metalstøberiet Thor gør messe-comeback

Det er første gang i 17-18 år, at det midtjyske støberi er på messe.
Dengang var det Jørgen Thornvig Jensen, der stod i spidsen for Metalstøberiet Thor, som han selv har grundlagt. I dag har sønnen Flemming Thornvig Jensen overtaget tøjlerne og atter besluttet sig for at komme ud og vise evnerne frem på messer.

- Vi har ingen succeskriterier som sådan for messen. Jeg har brugt de sidste par år på at strømline virksomheden, så vi kan levere til ISO-certificerede virksomheder, og det er hvad vi skal vise frem her på messen, fortæller Flemming Thornvig Jensen.

- Vi vil gerne vise vores niveau inden for kokillestøbning, hvor vi kan alt fra masseproduktion til specialprodukter. Efter et opkøb har vi også fået yderligere kompetencer i form af afgasning og analyse af metaller, hvilket betyder, at vi er gået et niveau op i kvalitet, uddyber han.

Store forventninger
Metal Supply fanger ham halvvejs gennem onsdagen, og efter en heftig start de første timer af mandagen er aktiviteten på standen aftaget markant. Alligevel er Flemming Thornvig Jensen tilfreds med messens første halvdel.

- Det har været fornuftigt. Min forventning bliver større og større, jo længere vi kommer hen, og i dag har jeg fx allerede haft to gode henvendelser, fortæller han, og fortsætter:

- Derudover er det et godt sted til at netværke. For eksempel har Teknologisk Institut været forbi og set på et emne, de skal have produceret, og alt tyder på, at der nu kommer et udviklingssamarbejde ud af det.

Rekordomsætning i februar
Gjellerup-virksomheden er kommet helskindet gennem finanskrisen, og efter Flemming Thornvig Jensen har overtaget ansvaret for virksomheden, er pilen begyndt at pege endnu mere opad.

- Vi har haft forrygende travlt de sidste to år og har samtidig optimeret vores maskiner. Det betyder, at vi ikke har ansat flere medarbejdere, selv om omsætningen er steget, lyder det fra Flemming Thornvig Jensen, der slutter:

- De seneste to måneder har vi dog oplevet en lille nedgang efter en rekordmåned i februar. Men der er formentlig tale om naturlige udsving i efterspørgslen. Siden januar har vi lavet tilbud for 10 mio. kr., så vi er fortrøstningsfulde med hensyn til fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079