23948sdkhjf

Volvo åbner udviklingsafdeling i København

Den svenske bilproducent åbner en ny afdeling i den danske hovedstad, der skal specialisere sig i Human Machine Interface.
HMI, der i bund og grund går ud på at gøre teknologi mere brugervenligt, er et vigtigt udviklingsområde for Volvo, og derfor er valget faldet på netop København som hjemsted for den nye afdeling.

Den svenske bilproducent har nemlig valgt at udnytte Nokias nedskæringer i Danmark og ansætte nogle af mobilproducentens HMI-specialister. Det skriver Volvo i en pressemeddelelse.

Et fokusområde
HMI har længe været et prioriteret område inden for mobiltelefoner og er nu også blevet et fokusområde for Volvo i udviklingen af fremtidens biler, som skal være mere intuitive og lettere at bruge.

- Vi har meget høje ambitioner for HMI. Det er et af de områder, hvor vi forventer at vokse mest og have det bedste tilbud på markedet. Etableringen af vores udviklingsafdeling i København er et fremragende skridt mod at nå vores mål, siger Peter Mertens, senior vice president Research & Development hos Volvo Car Corporation.

- Vores mål er at ansætte omkring 20 specialister. Indtil nu har vi rekrutteret 10, og flere er på vej, tilføjer Nikolaj Nøhr Rasmussen, leder af det nye kontor.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078