23948sdkhjf

Bladt Industries solgt

Nordic Capital Fund VII har købt den nordjyske stålvirksomhed af Maj Invest Equity, Industri Udvikling og Bladt’s ledelse.
Gennem de seneste år har rygterne svirret om et forestående salg af den nordjyske leverandør til offshore-sektoren. Nu er et salg til Nordic Capital Fund VII, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Bladt har i de seneste år succesfuldt etableret sig som en ledende fundamentsleverandør til vækstmarkedet for fundamenter til offshore vindenergi. Vi ser frem til at støtte selskabet i at vokse dets forretning i nye geografier og konsolidere dets markedsposition yderligere, udtaler Lars Terney, partner, NC Advisory, rådgiver til Nordic Capital fondene.

- Jeg er glad for at have Nordic Capital som ny aktionær i Bladt. Vi er sikre på, at Nordic Capital har resurserne til at støtte os i vores fortsatte fokus på at opfylde stadigt stigende markeds- og kundekrav, specielt indenfor offshore vindsektoren, som forventes at vokse væsentligt i de kommende år, siger Peter Rindebæk, CEO i Bladt.

- Som afgående formand er jeg glad og overbevist om, at Bladts nye ejere vil varetage selskabets interesser og støtte den fortsatte vækst og udvikling af selskabet til fordel for alle interessenter – medarbejdere, lokalmiljøet og fremtidige aktionærer, siger Kaj Taidal, afgående formand for bestyrelsen i Bladt.

Parterne er enige om ikke at offentliggøre betingelserne for transaktionen med undtagelse af, at transaktionen er betinget af godkendelse fra konkurrencemyndighederne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078