23948sdkhjf

World Wide Workers opruster offshore

Den fynske smedevirksomhed er blevet optaget i offshore-branchens prækvalificeringssystem Achilles JQS.
På det seneste har World Wide Workers mærket stor interesse for virksomhedens kompetencer inden for certifikatsvejsning og krævende stål- og montageopgaver. Flere af kunderne har på den baggrund opfordret World Wide Workers til at blive optaget i Achilles JQS.

Som sagt så gjort. Ansøgningen blev sendt af sted, og World Wide Workers har nu efter seks måneder modtaget den endelige certificering og prækvalifikation.

- I og med at virksomheden nu har kvalificeret sig gennem Achilles JQS bliver virksomheden samtidig prækvalificeret som leverandør til Maersk olie & Gas, Energinet.dk, Dong Energy, Noreco, Hess, Statoil, Hydro og Shell samt en række andre olie- og gasselskaber i Danmark og Norge. En prækvalifikation, vi som virksomhed forventer, åbner helt nye markedsmuligheder for os, og vi er glade for, at certificeringen nu endelig er i hus, siger direktør Simon Øland fra World Wide Workers.

Achilles JQS er et fælles kvalifikationssystem og leverandørdatabase for leverandører til olie- og gasselskaber, der opererer på den norske og danske kontinentalsokkel. Det blev etableret i 1993 og anvendes af indkøbere til at søge oplysninger og udvælge leverandører i forbindelse med udbud af varer og tjenesteydelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11