23948sdkhjf

Netek ser mod nye jagtmarker

Hobro-virksomheden vil eksportere sine tørresystemer til nye markeder og er lige nu i gang med at finde nye kunder i Malaysia og Sydafrika.
Det er de to landes metalindustrier – og specielt automobilindustrier – der har vakt Netek’s interesse.

- I begge lande er energipriserne stærkt stigende, og der er en tendens til at virksomhederne skal betale verdensprisen på energi, og der er vores energibesparende produkter meget velegnede, forklarer administrerende direktør for Netek, Finn M. Poulsen, til Metal Supply.

Første ordre er i hus
Både i Sydafrika og Malaysia har Netek fået hjælp af Udenrigsministeriet, som har matchet den danske leverandør af tørresystemer med lokale virksomheder. Siden er det blevet fulgt op med besøg i begge lande, og i Malaysia er den første ordre allerede landet.

Også i Sydafrika er der vist god interesse for Netek’s produkter, der kan formindske tørretiden på coatede emner betragteligt.

- I Sydafrika er vi meget tæt på en forsøgsordre i automotive-industrien, hvor vi skal teste vores produkt på nogle plastdele til biler, fortæller Finn M. Poulsen.

Sydafrika vil investere i vindmøller
Generelt ser han store muligheder i Sydafrika, da der er tale om et land, som står foran store renoveringer af infrastrukturen.

- Landets elektricitetsforsyning står foran store investeringer, og her er det blandt andet vindmølleindustrien, der investeres i. Men derudover er det også jernbanenettet, der skal udbygges, siger Finn M. Poulsen, og slutter:

- Sidst men ikke mindst har også mineindustrien vist interesse for vores produkter inden for fx tørring af mineraler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081