23948sdkhjf

Velkendt ansigt starter hos Muncholm

Ib Lambert fra Lamberts Maskinsalg skifter tilværelsen som selvstændig ud med en stilling som salgschef i maskinafdelingen hos Muncholm.
I 2008 fik Muncholm agenturet på maskiner fra Schröder og Schröder-Fasti, og det er blandt andet det agentur, man vil forsøge at udnytte endnu bedre med ansættelsen af Ib Lambert.

- Vi vil prøve at få fat i en ny kundegruppe. Vi er tyndpladeleverandør, men Fastis maskiner går i realiteten helt op til 16-20 mm. Det er et segment, vi ikke har kendt så meget til, og derfor har vi fået Ib Lambert ind. Gennem hans egen virksomhed har han et stort kendskab til segmentet, siger Peter Feldballe fra Muncholm.

Startede som selvstændig under krisen
I Ib Lambert får Muncholm samtidig tilført 25 års erfaring fra den danske maskinindustri. Da finanskrisen brød ud for tre år siden, blev Ib Lambert afskediget, og derfor valgte han at starte som selvstændig med Lamberts Maskinsalg.

- Jeg lavede et lille firma, hvor jeg tog brugte maskiner i kommission og satte dem på min hjemmeside. På den baggrund har jeg faktisk fået solgt en hel del maskiner, forklarer Ib Lambert, og fortsætter:

- Så kom jeg i kontakt med Lars Nørskov Pedersen hos Muncholm, og vi har talt sammen henover sommeren, og det har mundet ud i, at jeg starter hos dem den 10. januar som salgschef i deres maskinafdeling.

Power på salget
Gennem de mange år i den danske maskinindustri har Ib Lambert også stiftet bekendtskab med Schröder og Schröder-Fasti, og han er ikke i tvivl om, at der ligger et stort potentiale i maskinerne hos danske kunder.

- Det er nogle gode produkter, og her bliver det min opgave at bruge mine kontakter og mit netværk til at få noget mere power på salget til industrien, forklarer Ib Lambert.

- Schröder har gennemgået en fantastisk udvikling - både hvad angår hvilke typer maskiner de laver, men også de tykkelser, de arbejder i. De har et fantastisk godt navn, og det skal udnyttes. Og så kunne det være sjovt at få mere gang i salget af nogle af de tungere Fasti- maskiner igen, fortsætter han.

Fast base i Hadsten
Ib Lambert får titel af salgschef i Muncholm's maskinafdeling, og han får dermed sin daglige gang i virksomhedens domicil i Hadsten.

- Her kommer han blandt andet til at byde kunderne inden for i vores faste udstilling, hvor alle maskiner fra Schröder og Schröder-Fasti er installeret og kører, siger Peter Feldballe.

- Og her har vi også et servicecenter, hvor vi har en Up'N Down-bukker installeret, så kunderne kan komme ind med emner, vi kan prøvebukke for dem, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078