23948sdkhjf

Det sker: Gratis seminar i digital prototyping

Autodesk slår dørene op til to seminarer, som afholdes d. 16.-17.november i Horsens og København.
For at hjælpe ledere og brugere af CAD i deres daglige designudfordringer afholder Autodesk og NTI CADcenter Digital Prototyping Forum 2011, hvor parterne vil demonstrere og fortælle om de mange nye program-suiter til avanceret 3D-modellering og Digital Prototyping.

Desuden viser Autodesk og NTI CADcenter, hvordan man 3D-printer og –scanner, simulerer styrke- og gennemstrømningsberegninger i praksis, designer plastprodukter, indretter fabrikker og opbygger en CAD-manual. De danske arrangementer finder sted d. 16. november i Horsens og d. 17. november i København, hvor deltagerne vil møde det samme dagsprogram.

Digital Prototyping Forum 2011 giver deltagerne mulighed for gratis undervisning i de seneste Autodesk-produkter, inklusiv det nye Autodesk Product Design Suite og Autodesk Factory Design Suite 2012. Her kan man få gode tips og tricks til at få mest ud af produkterne i det daglige arbejde.

- Vi stiler efter at vise deltagerne nye løsninger, som de ikke selv har overvejet, og det vil måske hjælpe med til at arbejde mere produktivt. Dagen giver også deltagerne mulighed for at møde og netværke med andre brugere og lære af hinandens erfaringer, siger Mads Storgaard fra Autodesk.

Arrangementerne vil indeholde flere præsentationer og interaktive sessioner. Der vil også være små udstillinger med en række af Autodesks produkter og relaterede hardware- og softwareløsninger fra grafikkort til Autodesk Inventor add-ons. Desuden deltager Cowi i forbindelse med 3D-scanning, ligesom Davinci demonstrerer 3D-print i praksis.

Interesserede kan tilmelde sig Digital Prototyping Forum 2011 og se det fulde program på http://nti.dk/seminar.aspx .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08