23948sdkhjf

Stena Recycling overtager Uniscrap i Grenå

Stena Recycling og Uniscrap har indgået en overdragelsesaftale pr. 1. oktober. Aftalen omfatter kun Uniscrap’s aktiviteter i Grenå.
Filialen bliver den 28. i rækken af filialer under Stena Recycling i Danmark. Overdragelsen er godkendt af de tyske konkurrencemyndigheder.

Stena Recycling er en del af den svenskejede virksomhed Stena Metall og er i dag en af Danmarks største genvindingsvirksomheder indenfor papir, pap, plast, jern, metal og miljøfarligt affald med lokationer over hele Danmark.

Den 1. september 2011 blev selskaberne Stena Miljø, Stena Averhoff og Stena Jern og Metal samlet under Stena Recycling A/S med hovedsæde på Banemarksvej 40 i Brøndby.

Med sammenlægningen af de tre selskaber og købet af Uniscrap i Grenå konsoliderer Stena Recycling sin position på genvindingsområdet i Danmark.

- Vi tror på, at affald er en vigtig ressource, og at genvinding af affald får en positiv betydning i fremtiden for både samfund og miljø. Sammenlægningen af Stena Recycling og købet af Uniscrap i Grenå vil gøre virksomheden til en endnu større aktør på det danske marked og dermed tiltrække flere både større og mindre kunder, siger administrerende direktør Lars Petersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109