23948sdkhjf

Precotech er gået konkurs

Den østjyske underleverandør er bukket under i kølvandet på finanskrisen.
Precotech beskæftigede ifølge Børsen 30 medarbejdere, og Odder-virksomheden havde specialiseret sig i bearbejdning og montage af komponenter i aluminium og rustfri materialer.

Finanskrisen betød imidlertid en brat opbremsning i mængden af ordrer, og det har nu kostet virksomheden livet. Kurator Henrik Steen Jensen fra Holst Advokater oplyser til avisen, at man forgæves har forsøgt at skaffe en ny investor til Precotech.

- Bestræbelserne på at få en investor udefra til at skyde penge i Precotech kuldsejlede, da budgetterne for 2011 fuldstændig faldt fra hinanden efter sommerferien. Den forventede omsætning forsvandt under gulvbrædderne. Det samme gjorde investoren, siger han til Børsen.

Terma-ordre ikke udslagsgivende
Precotech havde i regnskabsåret 2010/2011 en samlet omsætning på 22,7 mio. kr. og et beskedent overskud før skat på 0,1 mio. kr. Selskabets egenkapital var ved udgangen af regnskabsåret på -1,7 mio. kr.

For godt et år siden lykkedes det ellers Precotech at lande en rammeaftale med Terma om leverancer af aluminium- og stålkomponenter. Henrik Steen Jensen vil ikke afsløre, hvor stor en del af virksomhedens aktiviteter denne aftale udgjorde, men han forklarer, at det ikke er ordresvigt fra rammeaftalen, der har ført til konkursen.

Ifølge advokaten skal virksomhedens simple kreditorer ikke regne med nogen dividende, idet de fleste af selskabets aktiver er belagt med virksomhedspant.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094