23948sdkhjf

JF-Stoll reddet på målstregen

I fredags blev 270 medarbejdere hos JF Stoll orienteret om virksomhedens forestående konkurs. Nu ser det ud til at det er lykkedes kurator at sælge virksomheden.
Opdateret
– Det er forfærdeligt. Jeg håber sådan, at de finder en løsning hen over weekenden, sagde formand for 110 af de måske arbejdsløse, Joan Bech Jensen, fra 3F Sønderborg til JydskeVestkysten, efter at de 270 ansatte hos JF Stoll i fredags var blevet orienteret om den forestående konkurs.

Kurator i boet advokat Christians Jul Madsen har i weekenden kæmpet for at få solgt virksomheden. En køber havde meldt sig i sidste øjeblik, og forhandlingerne i weekenden har således båret frugt og er endt med et konkret resultat.

Derfor har de 270 ansatte under formiddagens møde også fået en langt mere positiv udmelding, end ventet efter fredagens nedslående nyhed.

- Men her til formiddag fik vi at vide, at vi skal gå i gang med at arbejde igen. Det er vi selvfølgelig meget glade for, siger tillidsmand for metalarbejderne, Allan Christensen til JydskeVestkysten.

På et møde i eftermiddag vil man løfte sløret for yderligere detaljer i den indgåede aftale.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078