23948sdkhjf

Vagtskifte i Bott-Danmark i Middelfart

Der er generationsskifte i Bott-Danmark, hvor Tom Krautwald overlader roret til sin søn Jesper Krautwald.
Efter mere end 30 år i spidsen for Bott-Danmark overlader Tom Krautwald nu sit livsværk til sønnen Jesper Krautwald.

- Jeg fylder 67 år til næste år, så nu finder vi tiden rigtig til at lave et generationsskifte i Bott-Danmark, siger Tom Krautwald. Generationsskiftet betyder dog ikke, at han nu lader sig pensionere på fuld tid.

- Jeg vil fortsat være tilknyttet firmaet som konsulent, siger han.

I alle hjørner af landet
Bott-Danmark har i alle årene været enerepræsentant for Bott gmbH i Gaildorf i Sydtyskland. Denne leverandør har i høj grad været medvirkende til den succesfulde udvikling, som Bott-Danmark har opnået med produkter til indretning af værksteder og servicebiler i høj kvalitet.

Virksomheden kommer stadig rundt i alle hjørner af Danmark dels med firmaets demobiler og dels via forhandlerne, der ligger spredt rundt i landet. Montage kan ligeledes foretages hos samarbejdspartnere, da det er en del af firmaets politik at være tæt på kunderne.

- Det firma som Jesper nu overtager, er derfor noget helt andet, end da jeg startede fra bunden for over 30 år siden, siger Tom Krautwald.

Startede i ydmyge kår
Han startede Bott-Danmark i 1980 fra et fem kvadratmeter stort værelse i parcelhuset i Strib.

Dengang var hustruen Trine eneste ”medarbejder” samtidig med, at hun drev sin egen frisørsalon i parcelhuset.

- De første fem år var det bemandingen, og alle opgaver blev løst i samarbejde med frisørkunderne, som fandt sig i, at Trine lige skulle sælge en filebænk, mens håret tørrede, fortæller Tom Krautwald.

Forberedt på opgaven
Bott-Danmark er gennem årene vokset sig større og har nu adresse på Mandal Alle i Middelfart, som firmaet byggede i 1996. Det er her, Jesper Krautwald, som er uddannet speditør, nu overtager chefstolen, og han er godt forberedt på opgaven. Han har gennem en årrække betjent kunderne på Sjælland og i Sverige. Som et led i den løbende generationsskifteproces kom Jesper Krautwald til kontoret i Middelfart.

- Jeg er stolt over at få lov til at føre Bott-Danmark videre, og er godt tilfreds med at jeg fortsat kan trække på min fars erfaring i hans konsulentrolle, siger Jesper Krautwald.

Tom Krautwald har i mange år været i bestyrelsen for VOV Brancheforeningen for Værktøj og Værktøjsmaskiner og har været med i mange komiteer omkring brancherelaterede messer.

I anledning af generationsskiftet er der reception på Mandal Alle den 14. oktober 2011 kl. 12.00 til 15.00.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097