23948sdkhjf

Nyt medlem af LT-Automation’s netværk

LT-Automation udvider netværket med Eplan Software & Service A/S.
Eplan Software & Service er nyeste medlem af LT-Automation's professionelle netværk, som omfatter mere end 50 virksomheder i automationsbranchen.

- Når Eplan Software & Service bliver en del af dette netværk, er det for at give kunderne mulighed for også at optimere og styre dokumentationen i forbindelse med overgangen til automatiseret produktion. Det er et rigtigt godt supplement til den nødvendige ”hardware”, siger Henrik Forsberg, area sales manager for Eplan Software & Service i Danmark.

Minimerer downtime
Han ser samtidig meget frem til at hjælpe virksomhederne i Danmark med at håndtere den stigende udenlandske konkurrence gennem netværket.

- Eplan-platformen optimerer dels håndteringen af dokumentation ved vedligehold og minimerer ”downtime” i driften internt i virksomheden. En Eplan kan også bruges til virksomhedens underleverandører, hvis målet er at opnå en ensartet dokumentation og optimering af processer i virksomheden, udtaler Henrik Forsberg.

- Som global, succesfuld udbyder af engineering-løsninger er vi sikker på, at Eplan Software & Service har den omfattende knowhow inden for strukturering og gengivelse af engineering-processer, som kan hjælpe vores kunder – især inden for elektro-, fluid- og processtyringsteknik, tilføjer direktør Lasse Thomsen, LT-Automation.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079