23948sdkhjf

Rekordordre til ECM Industries

Ordren, der løber over flere år, er indgået med den sydkoreanske producent af vindmølletårne CS Wind Corporation.
ECM Industries, der har hovedkontor i Øster Starup mellem Kolding og Vejle, skal deltage i produktion og cost optimering af de såkaldte tower internals, der monteres inde i tårnsektionerne inden levering til kunden. Komponenterne skal leveres til CS Wind’s fabrikker i Vietnam, Kina og Canada.

Med indgåelsen af denne kontrakt, vil ECM Industries indlede arbejdet med etablering af en sideløbende produktion af komponenter i Kina, så dette marked kan serviceres lokalt.

- CS Wind Corporation er globalt en af de førende tårnproducenter til vindmølleindustrien, og vi er stolte af at kunne indgå i et så omfattende samarbejde med CS Wind Corporation. ECM Industries er i forvejen en meget alsidig virksomhed på det danske marked for blandt andet internals til tårnproduktion. De seneste tre år har ECM Industries koncentreret indsatsen for at vokse på det internationale marked sammen med vindmølleindustrien, som har givet os rigtig gode relationer globalt - og nu ført til det omfattende samarbejde med CS Wind Corporation, siger salgsdirektør Esben J. Christiansen.

Han tilføjer, at det ikke er nogen hemmelighed, at ECM Industries med dette vigtige gennembrud på det asiatiske marked i fremtiden vil satse på flere kunder og udbygning på dette lukrative marked, hvor både eksisterende og nye kunder vil kunne serviceres fra de kommende nye faciliteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078