23948sdkhjf

Hendricks Industries solgt

Hong Kong-virksomheden Marsh Global Holdings har købt den dansk-baserede producent af vindmølletårne.
Forud for opkøbet har Hendricks Industries været gennem en rekonstruktion.

- Virksomheden er i bedre form i dag, end den har været i lang tid. Det er vores mål at udbygge Herning-aktiviteterne til en stabil og troværdig partner for vores kunder med det ene fokus at skabe værdi i supply chain’en, siger William Marsh, bestyrelsesformand i Marsh Global Holding og Hendricks Industries.

Ny direktør
I forbindelse med opkøbet er en ny administrerende direktør blevet udnævnt. Virksomheden har nemlig hentet Michael Hagmann hos Siemens Wind Power, hvor han fungerede som strategic advisor. Tidligere har han været projektleder hos The Boston Consulting Group.

- Med vindindustriens potentiale – især inden for offshore vind – og den betragtelige ekspertise vores team besidder, er jeg overbevist om, at vi vil være i stand til at vokse og skabe værdi for vores kunder. Vi vil løfte vores kernekompetencer og give øget værdi til vores kunder samtidig med, at vi undersøger mulighederne for yderligere at udbygge vores teknologiske knowhow og udvide vores produkt- og serviceportfolio, siger Michael Hagmann.

I forbindelse med opkøbet vil Hendricks Industries inden for kort tid skifte navn til Marsh Wind Technology.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093