23948sdkhjf

Robot-komet skal have ny direktør

Torben Ekvall er ikke længere CEO hos On Robot – jagten er gået ind på en ny.

Torben Ekvall nåede dermed at være direktør for On Robot i mindre end et år. Ifølge Lars Rønn, partner i Vækstfonden og bestyrelsesformand i On Robot, er der dog ikke den store dramatik i skilsmissen.

- Vi i Vækstfonden har mange startups, og nogen gange sker der det, at fra man bliver født, og vi investerer, og vi kommer lidt længere hen i forløbet, så er det ikke altid, man er enige om vejen frem, og det er også sket her, og vi har indset, at vores veje må skilles, siger han.

I stedet er stifteren af On Robot, Bilge Christiansen, blevet indsat som midlertidig CEO. Han trådte ellers et skridt tilbage og blev COO, da Torben Ekvall kom til i 2016.

- Vi har også været heldige af få Enrico Krogh Iversen fra Universal Robots til at hjælpe Bilge i det daglige. Virksomheden har jo vokset sig større, og det går rigtig godt. Bilge vil ikke være administrerende direktør, men koncentrere sig om det, han synes er sjovt, med nye produkter, pipeline og så videre, forklarer Lars Rønn.

Der er derfor tale om en midlertidig konstellation, og jagten på en ny CEO er dermed gået ind. Her vil Lars Rønn dog ikke afsløre, om der er en bestemt person i kikkerten, og heller ikke hvilken type de leder efter.

- Det er selvfølgelig en, som er vant til og ved, hvad det kræver at være direktør i en startup mellemstor virksomhed, og så kigger vi typisk også efter en med et internationalt perspektiv, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.502