23948sdkhjf

Magnetleverandør gearer op

Som led i en strategiplan skifter Larko Magnet nu selskabsform.

Den danske magnetleverandør Larko Magnet opruster til nye markeder og ændrer selskabsform fra ApS til A/S. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Skovlunde-virksomheden mærker tydeligt en kraftigt stigende efterspørgsel på magneter og magnetsystemer, som giver godt gang i løbeskoene hos medarbejderne. Administrerende direktør Lars Kobberholm udtaler:

- Markedet rører i den grad på sig i øjeblikket, og vi sidder med nogle rigtig spændende projekter p.t. inden for blandt andet offshore- og betonindustrien. Udviklingen kræver af os, at vi er 100 procent med på et højt fagligt niveau og et højt kvalitetsniveau for vores produkter.

- Omdannelsen til Larko Magnet A/S er et af tiltagene for i endnu højere grad at signalere over for vores eksisterende og nye kunder, at vi har styrken og kapaciteten til at håndtere de sager, vores kunder sidder med, fortsætter han.

Den ændrede selskabsform er led i en større strategisk indsats på flere niveauer i virksomheden. Marketingleder, Elisabeth Dencker Kristensen, uddyber:

- Vi har store forventninger til de kommende års resultater, og omdannelsen til A/S går hånd i hånd med vores nye, målrettede digitale strategi samt produktstrategi. Vi etablerer mange nye samarbejdsaftaler, og derfor er signalværdien for vores nye og eksisterende kunder vigtigere end nogensinde. Kunderne skal føle sig trygge, og vi vil derfor gerne signalere lige så stor styrke i vores selskabsform som i vores faglighed og knowhow.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094