23948sdkhjf

International pris til Sanistål

Sanistål har vundet årets Umbraco Award i kategorien Best Technical Solution.

Saniståls online-løsninger, der består af koncernens websites, webshop og apps, er bygget i Umbraco, der er et af de mest udbredte web-systemer i verden med flere end 400.000 installationer. Ved den årlige Umbraco-konference, Codegarden, blev Sanistål belønnet med den internationale Umbraco Award i kategorien Best Technical Solution. Det skriver Sanistål i en pressemeddelelse.

Sanistål vandt prisen sammen med konsulenthuset Vertica, der har skabt løsningen sammen med Saniståls egne udviklere. Om baggrunden for, at Sanistål og Vertica vandt prisen, siger juryen:

- Mængden af integrationer er imponerende, og juryen var overrasket over, hvor godt Umbraco-løsningen er blevet integreret med andre systemer. Hastigheden er fantastisk, selvom det er en ret kompleks løsning. Det er blevet løst elegant.

I Sanistål er e-handels- og marketingdirektør Claus Ejlertsen både glad for prisen og for den digitale løsning, der virkelig har skabt resultater, siden den blev re-designet i 2016, og omsætningen er steget med 26 procent inden for et år.

- Vi har stort fokus på at understøtte vores kunder med digitale services, der kan effektivisere deres dagligdag. Med de nye onlineløsninger bringer vi disse services helt ud til kunderne, ligesom de får en mere brugervenlig og effektiv oplevelse, når de skal handle. Og netop den gode tekniske løsning er fundamentet for, at vi har kunnet udvikle vores e-handelsforretning så kraftigt gennem det seneste år, siger Claus Ejlertsen.

/he

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093