23948sdkhjf

Svensk virksomhed åbner afdeling i Odense

Hydraulikvirksomheden Hydroscand med dansk hovedsæde i Herlev åbner nu afdeling på Hvidkærvej i Odense.

I løbet af sensommeren 2017 rykker Hydroscand ind i Odense, når hydraulikvirksomheden lejer sig ind i en erhvervsejendom på Hvidkærvej 4. Udlejningen er resultatet af samarbejdet mellem Odense Kommunes Erhvervskontakt og Colliers International.

Hydroscand blev grundlagt i 1969 i Stockholm, og virksomheden leverer slanger og hydraulikkomponenter. Med 1.100 ansatte på verdensplan og mere end 200 butikker i 19 lande er det en stor virksomhed, som kommer til Odense.

På Hvidkærvej 4 får Hydroscand en ejendom med både butiks- og modtageområde, tilhørende lager og personalefaciliteter samt beliggenhed tæt på motorvejsnettet, hvilket er vigtigt for dem.

- Vores forretningsmodel handler om at være tæt på kunderne, og derfor skal vi være, hvor de er. Vores kunder har brug for hurtig hjælp, hvis en slange sprænger, og det tilbyder vi - for eksempel gennem vores SlangExpress, som rykker ud døgnet rundt, siger salgschef for Hydroscand Danmark, Kim Bender.

- Det har været en virkelig god oplevelse at planlægge åbningen i Odense, og jeg har ikke tidligere oplevet så god og opsøgende kommunal service, som vi har fået her.  Nu glæder vi os til at komme i gang, og jeg forventer, at vi vil være otte-ni mand i løbet af et par år, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094