23948sdkhjf

Vrede medarbejdere strejker hos Siemens

200 serviceteknikere har nedlagt arbejdet i protest mod afskedigelsen af deres fællestillidsmand.

Siemens bad i december fællestillidsmanden om at flytte fra Aalborg til Brande, så man havde ham tættere på den danske ledelse. Det ønskede han imidlertid ikke, og derfor blev han opsagt med virkning fra 1. juli, skriver Herning Folkeblad.

Det har i den grad fået vindmølleproducentens medarbejdere op i det røde felt, og tirsdag nedlagde 200 serviceteknikere arbejdet. De kalder fyringen for et hævntogt mod fællestillidsmanden og bruger ord som ”tyske metoder” og ”mafia-metoder”.

- Vi vil gerne i dialog med ledelsen for at se, om vi kan finde en mindelig løsning, men det vil man ikke fra Siemens' side. De vil stille hårdt mod hårdt, og nu står de og puster sig op i stedet for at gå i dialog, siger Lars Hamburger, tillidsmand for offshore-medarbejderne i Siemens Wind Power, til Herning Folkeblad.

Torsdag tilsluttede medarbejderne på et lager og i distributionscentret i HI-Park ved Herning samt medarbejderne på Lindø og i Ølgod sig til strejken, så 500-600 medarbejdere nu har nedlagt arbejdet.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204